Pannenkoek

Pannenkoekendag

Op zaterdag 26 Januari 2013 konden we de kinderen die deze middag kwamen schaatsen verwennen met pannenkoeken. Dit is een traditie aan het worden bij de landijsbaan en voor ons 125 jarig bestaan een leuke extra actie voor onze leden.

. Zie de foto's van februari 2012 hieronder.

IMAG0065

Vernieuwing hekwerk voorzijde

02 januari 2013: vernieuwing hekwerk aan de voorzijde van de landijsbaan gereed. Wellicht heeft u het de afgelopen maand al gezien. De bestuursleden van de Nieuwkoopse Landijsbaan zijn druk bezig geweest met het hekwerk aan de voorzijde van de landijsbaan. Het oude hekwerk stond alweer scheef en de kwaliteit ging steeds verder achteruit. Daarom wilde het bestuur dit hek wel vernieuwen. Toen zich een mogelijkheid aanbood om een gebruikt doch zeer goed spijlenhekwerk aan te schaffen was de keuze snel gemaakt. Vervolgens heeft het nog even geduurd maar nu is het hekwerk toch vervangen. De draaihekken zijn nu ook vervangen.

zie hieronder foto's van het hekwerk. Vervolgens is de indeling van de zeecontainer gewijzigd. Er is een verhoging gelast in de container waardoor we onze materialen gemakkelijker kunnen opslaan.

![IMAG0064](storage/nieuws/IMAG0064.jpg)